Agenda

Agenda

Beste Beaufort 7 lid.

Wij willen alle leden die aanwezig waren bij de ALV van 30 maart j.l bedanken voor uw aanwezigheid. Naast de heerlijke gebak en drankjes zijn de huidige stand van zaken besproken die er binnen onze club leven. Dank voor uw input. Tevens weer de Pubquiz gehouden die dit jaar gewonnen is door Arthur, gefeliciteerd met je unieke Beaufort 7 sokken.

Op dit moment hebben wij geen lopende agenda item’s. Echter mocht u een voorstel hebben om iets te willen organiseren dan kunt u dat aangeven bij het bestuur of via het contactformulier op de site.

Namens de Penningmeester,

Vincent

ALV 2023

Hallo Beaufort 7 lid,

Namens het bestuur van MVC “Beaufort 7” wil ik u bij deze uitnodigen voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 2023. Deze vindt plaats op donderdagavond 30 Maart a.s. Aanvang vergadering is 20.15 uur. Locatie is evenals voorgaande jaren in Dorpshuis “de Nieuwe Haven” Burgemeester P. Kromplein 6   1657  AH  Abbekerk. Per mail ontvangt u de agenda voor de ALV 2023 en de notulen van de ALV 2022.

Vriendelijk verzoek om deze zelf uit te printen en mee te nemen naar de vergadering.

I.v.m. opgave aantal aanwezigen graag een reactie of u wel of niet aanwezig zal zijn op deze avond voor 28 Maart naar aadsloot@ziggo.nl

Om 20.00 uur staat de koffie/thee met gebak klaar. Wij hopen u weer in grote getale te mogen begroeten.

Tot donderdagavond 30 Maart

Nieuwjaarsreceptie

Op 08-01-2023 is de nieuwjaar receptie gehouden.
Om 10.00 u werden wij door William welkom geheten.
Waarna hij zijn nieuwjaarsspeech voorlas en het tijd werd voor koffie en slagroomsoesjes.
Enkele leden hebben nog een vlucht gemaakt met de heli of vliegtuig.
Maar dit vergde wel skils door de koude wind.