Nieuws

Op 19 juni is de midzomeravond funfly gehouden op het vliegveld. Met een aanwezigheid van 12 leden hebben wij heerlijk gevlogen zowel voor als na het eten. Al met al een succes, op naar volgend jaar!!

De midzomeravond funfly wordt op Woensdag 19 juni gehouden. De hele middag & avond mag er gevlogen worden en rond 18:00 gaan wij naar de lokale snackbar op wat lekkers te halen. Opgave is niet benodigd.

  • De jaarlijkse klusdag word gehouden op 20 april. Details staan in de mail die u ontvangen heeft.
  • Afgelopen 21 maart is de ALV gehouden. Wij willen alle aanwezigen bedanken voor jullie komt. Een kort verslag is reeds naar de leden gestuurd.
  • Update! De aanvangstijd voor de ALV is naar voren verplaatst. Wij beginnen om 19:30, binnenloop is vanaf 19:20.
  • Op 21 maart word onze jaarlijkse ALV gehouden op het vaste adres in Abbekerk. Opgave loopt via de mail die u binnenkort ontvangt.

  • Afgelopen 7 januari hadden wij de nieuwjaarsreceptie van Beaufort 7. met een opkomst van 16 leden hebben we teruggekeken op afgelopen jaar en hebben wij ook vooruit gekeken voor 2024. hierin kwam o.a naar voren William aftredend voorzitter is en het stokje overdraagt aan Dhr.Vacant.

In de mail ontvangt u nog een uitnodiging voor de ALV 2024. Deze zal plaatsvinden op onze vaste locatie in het dorpshuis van Abbekerk